Kurser – Center for Hjerneskade - Specialister i genoptræning efter en hjerneskade

Center for Hjerneskade Center for Hjerneskade

Kurser, workshops og supervision

Aktuelle kurser

Kursuskatalog

Center for Hjerneskade tilbyder kurser, workshops, studiebesøg, praktikforløb og supervision til personer, der arbejder inden for hjerneskadeområdet. Vi afholder kurser og temadage for bl.a. Danske Fysioterapeuter, Institut for Blinde og svagtseende samt underviser på uddannelsen i Master i Rehabilitering, ligesom vi afholder kurser for medarbejderne i private virksomheder og i kommuner samt for pårørende, patientforeninger m.fl.

Kom ud og se, hvordan vi træner

Arbejder du som fysioterapeut i den kommunale forvaltning eller på en hospitalsafdeling, har du mulighed for at komme ind på Center for Hjerneskade og se, hvordan vi arbejder.

Vores fysioterapeuter viser den vægtaflastede gangtræning og intensive styrketræning samt fortæller om teorierne bag. Et sådan besøg er for mindre grupper (4-5 personer), og kan vare ½ eller 1 dag.

Center for Hjerneskade tager også gerne ud på din arbejdsplads og fortæller om træningen, ligesom vi arrangerer specielt tilrettelagte kurser og foredrag inden for emnet.

Kontakt Lise Lambek på 35 32 90 09 eller Lise.Lambek@cfh.ku.dk

Informationsmøder

Center for Hjerneskade afholder informationsmøder for medarbejdere i den kommunale forvaltning, jobcentre og på hospitalsafdelinger. Vi tager gerne ud på din arbejdsplads og fortæller om træningen på centret og besvarer spørgsmål fra dig og dine kollegaer.

Kontakt Lone Vesterager Martinus på 35 32 86 99 eller Lone.Vesterager@cfh.ku.dk

Center for Hjerneskade  |  Amagerfælledvej 56 A  |  2300 København S  |  Telefon: (+45) 35 32 90 06  |  kontakt@cfh.ku.dk  |  sikker.mail@cfh.ku.dk  |  Hosted af Københavns Universitet